Servicii

Serviciile pe care le oferim clienților noștri sunt efectuate de personal calificat, având la bază diplome în domeniu și specializări, atât în țară cât și în străinătate.
Lucrările sunt atent supervizate pentru a fi efectuate la timp și pentru a respecta standardele de calitate din domeniul construcțiilor.
CARP CONSTRUCT ACOPERIȘURI se numără printre singurele firme atestate de către marii producători de învelitori PREMIUM pentru comercializarea și montarea produselor.

Atenție, garanția oferită de producători pentru produsele PREMIUM nu este valabilă pentru montajele efectuate de persoane sau firme neautorizate!

Acoperișuri

Construcții, reparații, renovări

Mansardări

Case, blocuri, garaje

Construcții

Case, duplex, blocuri

Sisteme pluviale

Montaj

Accesorii acoperișuri

Montaj, comercializare

Logo VELUX

CARP CONSTRUCT ACOPERIȘURI oferă consultanță personalizată pe proiect, fiind distribuitor autorizat al produselor VELUX, iar administratorul firmei este montator certificat VELUX.

Atenție, garanția oferită de producători pentru produsele PREMIUM nu este valabilă pentru montajele efectuate de persoane sau firme neautorizate!

Ai un proiect planificat?
Cere-ne o ofertă!

Dintr-o multitudine de firme este bine să-i alegi pe cei mai buni, iar aceia suntem NOI!
Trimite-ne detaliile proiectului tău si-ți vom oferi cea mai bună soluție.

ÎNCHIRIERE

boxe de tip garaj

Bunurile personale sau ale companiei au nevoie de siguranță!

Nou și unic în Brașov, centrul de închirieri boxe de tip garaj vă oferă spații de depozitare în cele mai bune condiții de siguranță. Proiect propriu CARP CONSTRUCT, concept și construcție.

Părerile clienților